Crema mascarpone cu lamaie

de LadyCrs in Dulciuri, 2 Apr 2012 | 2870 vizualizari

 

Un desert fin , răcoros, rapid și gustos!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mascarpone
  • 3 lămâi
  • 2 gălbenușuri
  • 8 linguri de zahăr
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema mascarpone cu lamaie:

Una dintre lămâi se decojește, iar coaja se taie feliuțe subțiri. Lămâia decojită și încă una se storc, iar a treia se taie felii subțiri. Se amestecă gălbenușurile cu zahărul până ce se obține o cremă și se amestecă cu mascarpone, care se adaugă treptat. Se amestecă zeama de lămâie cu crema, apoi 1/3 din coajă.


Crema se pune în pahare , la frigider. Mai târziu se presară cu cojile rămase și se ornează cu câte o felie de lămâie.

 

TIPS-URI

1

în funcție de dimensiunea ceșcuțelor, vaselor, paharelor etc numărul de porții poate varia

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema mascarpone cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:53

imi place

ElenaGhivnici 1

30.08.2013, 10:56

crema asta se poate pune la tort?

LadyCrs 1

30.08.2013, 13:02

Eu nu prea as opta pentru a o folosi ca si umplutura pentru tort...este destul de acrisoara...si nu cred ca s-ar inchega asa bine incat sa fie potrivita pentru umplerea unui tort!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti