Prajitura cu bombite de branza delaco si cocos

de Lau in Dulciuri, 23 Apr 2012 | 2252 vizualizari

 

M-am inspirat de la miremic,am modificat putin

 

INGREDIENTE

  • 225 g de miez de lapte"delaco"
  • 50 g nuca de cocos
  • 100 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri amidon

BLAT

  • 5 oua
  • sare
  • 100 g zahar
  • 100 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri de ness
  • esenta de rom

GLAZURA

  • 70 g ciocolata cu lapte
  • 25 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bombite de branza delaco si cocos:

Bilutele de branza-amestecam toate ingredientele bine,dupa care formam bilute de marimea unei nuci,le asezam in tava(eu am uns-o cu ulei si tapetat-o cu faina)


Mixam ouale cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana se topeste,adaugam faina amestecata cu praful de copt si nessul,esenta la final si amestecam cu o lingura,


Compozitia o turnam peste bilutele de branza,


Dam tava la cuptor cca 25-30 min(sa treaca testul cu scobitoarea)


Dupa ce scoatem prajitura din cuptor o lasam sa se raceasca putin,dupa care turnam ciocolata topita cu untul, deasupra, si lasam in tava sa se raceasca complet,


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bombite de branza delaco si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Lau 1

05.05.2012, 22:32

Miha 1

05.05.2012, 23:18

La multi ani!

Lau 1

05.05.2012, 23:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata "Dots" cu visine din alcool