Creme brulee cu anason stelat

de ianculubita in Dulciuri, 17 Sep 2011 | 5456 vizualizari

 

In primul rand,vreau sa-mi cer scuze cititorilor retetelor mele;va informez ca stiu cum se scrie Creme brulee,stiu unde se pun accentele,dar nu stiu sa folosesc tastatura;este un dulce grozav si ar fi pacat sa nu va dau reteta

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana lichida
  • 4galbenusuri
  • 1lingura de zahar pudra
  • 4stelute de anason
  • 1baton de vanilie
  • 50g zahar brun
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creme brulee cu anason stelat:

Smantana se pune intr-un vas pe foc mic(doar cat se incalzeste),impreuna cu semintele de la pastaia de vanilie si anasonul;

separat se freaca galbenusurile cu zahar,se amesteca cu smantana si se da la frigider 1h;

se scot stelutele,se pune crema in forme,formele intr-o tava cu apa calda iar tava la cuptor la foc mic 1h;

dupa ce s-au racit se pudreaza cu zahar brun,se arde zaharul cu pistolul din dotare si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creme brulee cu anason stelat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

20.09.2011, 15:57

susu 1

07.10.2011, 16:57

ce bine arata, vreau si eu anason stelat si nu gasesc pe nicaieri am inteles ca ar avea pe la pta matache dar n-ajung pe acolo

Lau 1

07.10.2011, 16:59

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura inteligenta