Creme brulee cu anason stelat

de ianculubita in Dulciuri, 17 Sep 2011 | 3536 vizualizari

 

In primul rand,vreau sa-mi cer scuze cititorilor retetelor mele;va informez ca stiu cum se scrie Creme brulee,stiu unde se pun accentele,dar nu stiu sa folosesc tastatura;este un dulce grozav si ar fi pacat sa nu va dau reteta

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana lichida
  • 4galbenusuri
  • 1lingura de zahar pudra
  • 4stelute de anason
  • 1baton de vanilie
  • 50g zahar brun
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creme brulee cu anason stelat:

Smantana se pune intr-un vas pe foc mic(doar cat se incalzeste),impreuna cu semintele de la pastaia de vanilie si anasonul;


separat se freaca galbenusurile cu zahar,se amesteca cu smantana si se da la frigider 1h;


se scot stelutele,se pune crema in forme,formele intr-o tava cu apa calda iar tava la cuptor la foc mic 1h;


dupa ce s-au racit se pudreaza cu zahar brun,se arde zaharul cu pistolul din dotare si se serveste imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creme brulee cu anason stelat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

20.09.2011, 15:57

susu 1

07.10.2011, 16:57

ce bine arata, vreau si eu anason stelat si nu gasesc pe nicaieri am inteles ca ar avea pe la pta matache dar n-ajung pe acolo

Lau 1

07.10.2011, 16:59

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu miere