Creme brulee cu anason stelat

de ianculubita in Dulciuri, 17 Sep 2011 | 3317 vizualizari

 

In primul rand,vreau sa-mi cer scuze cititorilor retetelor mele;va informez ca stiu cum se scrie Creme brulee,stiu unde se pun accentele,dar nu stiu sa folosesc tastatura;este un dulce grozav si ar fi pacat sa nu va dau reteta

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana lichida
  • 4galbenusuri
  • 1lingura de zahar pudra
  • 4stelute de anason
  • 1baton de vanilie
  • 50g zahar brun
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creme brulee cu anason stelat:

Smantana se pune intr-un vas pe foc mic(doar cat se incalzeste),impreuna cu semintele de la pastaia de vanilie si anasonul;

separat se freaca galbenusurile cu zahar,se amesteca cu smantana si se da la frigider 1h;

se scot stelutele,se pune crema in forme,formele intr-o tava cu apa calda iar tava la cuptor la foc mic 1h;

dupa ce s-au racit se pudreaza cu zahar brun,se arde zaharul cu pistolul din dotare si se serveste imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creme brulee cu anason stelat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Creme brulee cu anason stelat-0
Creme brulee cu anason stelat-1
Creme brulee cu anason stelat-2

COMENTARII (17)

mamaieelena

mamaieelena 1

20.09.2011, 15:57

susu

susu 1

07.10.2011, 16:57

ce bine arata, vreau si eu anason stelat si nu gasesc pe nicaieri am inteles ca ar avea pe la pta matache dar n-ajung pe acolo

Lau

Lau 1

07.10.2011, 16:59

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!