Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Mixam ouale cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul si zaharul s-a topit.
Adaugam laptele, uleiul, esenta, amestecam pana ce se omogenizeaza cu miscari usoare.
Cernem faina cu cacaua, praful de copt, sarea, adaugam coaja de portocala si 50 g ciocolata taiata grosier.
Amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.
Punem cate o lingura in formele de briose, adaugam in mijloc cate o patratica de ciocolata si deasupra iar o lingura de aluat.
Dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea, cca. 20-25 min.
Cand sunt fierbinti adaugam deasupra ciocolata si lasam sa se raceasca.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult