Salam de biscuiţi, reţetă cu stafide si nuci

de Razvan Constantinescu in Dulciuri, 13 Dec 2016 | 3247 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă cu stafide si nuci

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 50 g unt
  • 100 g zahar
  • o lingura cu varf de cacao
  • esenta de rom
  • 300 g biscuiti
  • 300 g rahat
  • 50 g nuca
  • 50 g stafide
  • nuca de cocos pentru ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu stafide si nuci:

Salam de biscuiţi, reţetă cu stafide si nuci

Laptele, untul, zaharul, cacaua si esenta de rom se pun intr-o craticioara si se amesteca. Se dau in clocot, apoi se lasa sa se racoreasca.

Se rup biscuitii, iar rahatul se taie bucatele. Se pun intr-un castron impreuna cu nucile si stafidele (clatite cu apa). Se adauga compozitia din craticioara si se amesteca totul, dupa care se asaza pe o folie, se ruleaza si se da la rece. Salamul de biscuiti se serveste dupa ce se incheaga. Se poate orna cu nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu stafide si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

dantes 1

14.12.2016, 14:04

Bun!

Rocsi 1

14.12.2016, 21:25

Este un desert care imi place foarte mult!

Ksenya 1

15.12.2016, 08:23

si mie imi place desertul asta!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert rulada din biscuiti cu crema de cocos si zmeura