Cremsnit cu biscuiti si banane

de laylalala in Prajituri, 12 Mar 2010 | 15579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr biscuiti simpli
  • 1 pachet crema CREMSNIT
  • 750 ml lapte rece
  • 1 plic zahar vanilat Bourbon
  • 2 banane, feliate
  • gem
  • Pentru sirop
  • 150 ml apa
  • 2 plicuri zahar vanilat Bourbon
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremsnit cu biscuiti si banane:

Se pun toate ingredienetle pentru sirop intr-o cratita mica si se aduc la puctul de fierbere apoi se pune siropul obtinut deoparte.

Se prepara crema cu laptele si zaharul vanilat comform instructiunilor de pe ambalaj.

Se aseaza un rand de biscuiti la baza unui vas tapetat cu folie.


Se insiropeaza biscuitii apoi se ung cu cateva linguri de gem.Se pune deasupra ½ din crema preparata.Se aseaza feliile de banane si se acopera cu restul de crema.Se unge deasupra cu cateva linguri de gem si se mai aseaza un strat de biscuiti.Se insiropeaza biscuitii apoi se da totul la rece cateva ore.Biscuitii ramasi se sfaramiteaza.Inainte de servire, se rastoarna prajitura pe o farfurie si se presara cu biscuitii sfaramati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremsnit cu biscuiti si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Dana Cristea - pusikmea 1

15.03.2010, 15:17

ce bine arata

ralu_ca 1

13.02.2013, 12:05

simona72 1

13.02.2013, 12:49

super simplu si bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Desert gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri duo