Prajitura cu gem

de Pushaa in Prajituri, 15 Dec 2013 | 3167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 7 linguri de ulei
  • 7 linguri de lapte
  • 7 linguri de zahar
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • faina cat cuptinde
  • 1 borcan de gem (eu am pus de gutui)
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Faina se amesteca cu praful de copt. Se bat ouale cu sare, zahar si zaharul vanilat, apoi se pune uleiul si laptele. Dupa ce s-a topit zaharul adaugam faina cat sa obtinem un aluat potrivit de tare.


Aluatul obtinut il impartim in 4, una din parti trebuie sa fie mai mica decat celelalte trei pentru ca o radem deasupra.


In tava punem hartie de copt si asezam prima foaie peste care punem un strat de gem. Tot asa procedam si cu celelalte doua foi. Ultimul strat trebuie sa fie de gem peste care radem partea mai mica de aluat oprita.


Intepam prajitura cu o furculita si o dam la cuptor pentru 30-35 minute.


Dupa ce am scos-o din cuptor, lasam la racit pudram si portionam .Sa aveti pofta!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

deyutzky 1

16.12.2013, 12:26

bun venit!! arata tare bine prajiturica

mena29 1

16.12.2013, 12:33

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Figaro