Cremsnit rapid

de kamy in Dulciuri, 14 Mar 2011 | 25544 vizualizari

 

Aveam chef de ceva dulce........

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 gr.unt(sau 80 gr.untura)
  • 125 gr.faina
  • 1 lingura zahar
  • 250 gr.apa
  • sare
  • 1 cutie crema cremsnit dr.Oetker
  • 750 ml.lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremsnit rapid:

Se pune la fiert apa,zaharul,untul si putina sare.Cand clocoteste se ia de pe foc,se pune toata faina si se amesteca pana se desprinde aluatul de peretii vasului.

Se lasa putin sa se raceasca,apoi se pune cate un ou intreg,amestecandu-se bine.Nu se adauga oul urmator decat dupa ce primul este bine incorporat.

Se unge tava de la aragaz numai cu margarina(daca se putea o tava mai mare pe aia o foloseam)si se intinde bine aluatul cu mana pe toata suprafata.

Se coace la foc mic 30 min.(depinde de cuptor)

Cand se scoate din cuptor se acopera cu un prosop umed si se taie in 2 bucati egale cand e aproape rece.

Crema o facem dupa instructiunile de pe pachet,se pune uniform pe foaie,se pune cealalta foaie,se apasa putin si se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

aluatul ptr foi e cel folosit la eclere

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremsnit rapid" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Desert strudel cu mere din aluat de casa