Crenvusti in foietaj

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2014 | 7055 vizualizari

 

O reteta aperitiv de Crenvusti in foietaj simpu de facut, o solutie excelenta cind esti in criza de timp ...

 

INGREDIENTE

  • 10 crenvusti
  • 250 grame cascaval afumat Delaco
  • 2 foi - aluat de foietaj
  • 1 galbenus de ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in foietaj:

Reteta aceasta de crenvusti in foietaj te poate scoate din impas daca trebuie sa pregatesti ceva bun si rapid. Totul este sa ai in frigider un pachet de aluat in foietaj (2 foi).


1. am intins o foaie si am taiat-o in 6.


2. am ras cascavalul si l-am presarat pe fiecare foaie, pe mijloc


3. am crestat apoi marginile fiecarei bucati in fisii de circa 1 cm latime


4. am asezat frumos cite un crenvusti peste cascaval


5. am impletit apoi crenvustii ca pe scutecele


6. am batut galbenusul si am uns fiecare scutecel


7. am presarat din nou cascaval afumat peste fiecare scutecel


8. am bagat in cuptorul preincalzit initial


9. se lasa la cuptor cam 25-30 de minute pina se rumenesc frumos (verifici dupa 20 de minute daca s-au rumenit)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

roxana_simona 1

26.04.2014, 13:44

botcrina 1

01.05.2014, 14:59

Veronica22 1

04.08.2014, 22:05

Reteta arata si este foarte buna,tocmai de aceea hotii de retete au descoperit-o si se folosesc de ea in concurs la Caroli http://www.bucataras.ro/retete/crenvusti-in-foietaj-59263.html

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv cu sunca si masline