Crenvusti in foietaj

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2014 | 5884 vizualizari

 

O reteta aperitiv de Crenvusti in foietaj simpu de facut, o solutie excelenta cind esti in criza de timp ...

 

INGREDIENTE

  • 10 crenvusti
  • 250 grame cascaval afumat Delaco
  • 2 foi - aluat de foietaj
  • 1 galbenus de ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in foietaj:

Reteta aceasta de crenvusti in foietaj te poate scoate din impas daca trebuie sa pregatesti ceva bun si rapid. Totul este sa ai in frigider un pachet de aluat in foietaj (2 foi).


1. am intins o foaie si am taiat-o in 6.


2. am ras cascavalul si l-am presarat pe fiecare foaie, pe mijloc


3. am crestat apoi marginile fiecarei bucati in fisii de circa 1 cm latime


4. am asezat frumos cite un crenvusti peste cascaval


5. am impletit apoi crenvustii ca pe scutecele


6. am batut galbenusul si am uns fiecare scutecel


7. am presarat din nou cascaval afumat peste fiecare scutecel


8. am bagat in cuptorul preincalzit initial


9. se lasa la cuptor cam 25-30 de minute pina se rumenesc frumos (verifici dupa 20 de minute daca s-au rumenit)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

roxana_simona 1

26.04.2014, 13:44

botcrina 1

01.05.2014, 14:59

Veronica22 1

04.08.2014, 22:05

Reteta arata si este foarte buna,tocmai de aceea hotii de retete au descoperit-o si se folosesc de ea in concurs la Caroli http://www.bucataras.ro/retete/crenvusti-in-foietaj-59263.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecel