Placinta cu spanac si urda

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2013 | 2358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de placinta(eu folosesc foi de la Lidl)

Umplutura:

  • 1 kg spanac congelat
  • 200 g urda
  • 2 oua
  • patrunjel uscat
  • sare
  • piper

Pentru uns:

  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac si urda:

Spanacul congelat se fierbe, apoi se pune la scurs intr-o strecuratoasre.


Inainte sa il tocam il scurgem in maini.


Punem spanacul intr-un vas, adaugam urda, ouale, patrunjelul uscat, sare si piper dupa gust si omogenizam.


Foaia de placinta se intinde, apoi se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Punem umplutura, si nivelam.


Ce-a de-a doua foaie o taiem in fasii groase de 1-2 cm.


Asezam fasiile peste umplutura, apoi le ungem cu galbenusul.


Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.


Se lasa sa se raceasca putin apoi se serveste.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac si urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Angelina_Elena 1

05.04.2013, 23:11

Va multumesc frumos dragele mele!

Pushaa 1

14.12.2014, 10:48

Angelina_Elena 1

15.12.2014, 21:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si ghebe