Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Umplutura:
Pentru uns:
Spanacul congelat se fierbe, apoi se pune la scurs intr-o strecuratoasre.
Inainte sa il tocam il scurgem in maini.
Punem spanacul intr-un vas, adaugam urda, ouale, patrunjelul uscat, sare si piper dupa gust si omogenizam.
Foaia de placinta se intinde, apoi se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Punem umplutura, si nivelam.
Ce-a de-a doua foaie o taiem in fasii groase de 1-2 cm.
Asezam fasiile peste umplutura, apoi le ungem cu galbenusul.
Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.
Se lasa sa se raceasca putin apoi se serveste.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult