Placinta cu spanac si urda

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2013 | 2433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de placinta(eu folosesc foi de la Lidl)

Umplutura:

  • 1 kg spanac congelat
  • 200 g urda
  • 2 oua
  • patrunjel uscat
  • sare
  • piper

Pentru uns:

  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac si urda:

Spanacul congelat se fierbe, apoi se pune la scurs intr-o strecuratoasre.


Inainte sa il tocam il scurgem in maini.


Punem spanacul intr-un vas, adaugam urda, ouale, patrunjelul uscat, sare si piper dupa gust si omogenizam.


Foaia de placinta se intinde, apoi se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Punem umplutura, si nivelam.


Ce-a de-a doua foaie o taiem in fasii groase de 1-2 cm.


Asezam fasiile peste umplutura, apoi le ungem cu galbenusul.


Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.


Se lasa sa se raceasca putin apoi se serveste.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac si urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Angelina_Elena 1

05.04.2013, 23:11

Va multumesc frumos dragele mele!

Pushaa 1

14.12.2014, 10:48

Angelina_Elena 1

15.12.2014, 21:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv