Placinta cu spanac si urda

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2013 | 2178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de placinta(eu folosesc foi de la Lidl)

Umplutura:

  • 1 kg spanac congelat
  • 200 g urda
  • 2 oua
  • patrunjel uscat
  • sare
  • piper

Pentru uns:

  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac si urda:

Spanacul congelat se fierbe, apoi se pune la scurs intr-o strecuratoasre.


Inainte sa il tocam il scurgem in maini.


Punem spanacul intr-un vas, adaugam urda, ouale, patrunjelul uscat, sare si piper dupa gust si omogenizam.


Foaia de placinta se intinde, apoi se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Punem umplutura, si nivelam.


Ce-a de-a doua foaie o taiem in fasii groase de 1-2 cm.


Asezam fasiile peste umplutura, apoi le ungem cu galbenusul.


Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.


Se lasa sa se raceasca putin apoi se serveste.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac si urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Angelina_Elena 1

05.04.2013, 23:11

Va multumesc frumos dragele mele!

Pushaa 1

14.12.2014, 10:48

Angelina_Elena 1

15.12.2014, 21:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!