Creveti cu sparanghel si ciuperci sote

de Oana in Fructe de mare, 27 Apr 2009 | 6729 vizualizari

 

Un deliciu, o reteta extraordinara pregatita de Mihaela, prietena mea cea mai buna! Voi scrie eu reteta si data viitoare o astept pe ea sa ne incante cu retetele ei delicioase (daca nuuuu…emoticon cu un facalet in mana :)) )

 

INGREDIENTE

  • 500 g creveti cu codita (proaspeti sau congelati)
  • 500 g ciuperci champignion
  • o mana de sparanghel proaspat
  • o lingura cu unt
  • marar proaspat
  • cateva linguri cu coniac
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu sparanghel si ciuperci sote:

Separat, se face un sos cu maioneza, usturoi si marar, sare si piper dupa gust, cu care se vor manca legumele si crevetii. Deja imi lasa gura apa

Crevetii se curata daca sunt proaspeti sau se dezgheata daca sunt congelati si se frig pe gratar. La sfarsit se stropesc cu cateva linguri de coniac si se condimenteaza.

Ciupercile se curata si se taie in patru, apoi se inabusesc intr-o lingura de unt, pana se inmoaie.

Sparanghelul se fierbe 4-5 minute in apa cu sare, apoi se pune in tigaia cu ciuperci si se soteaza si el cateva minute pe ambele parti.

Se aseaza frumos pe farfurie, se presara cu marar tocat si se servesc impreuna cu sosul de maioneza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sparanghel si ciuperci sote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

dicarmencitta1957 1

25.02.2010, 12:50

Super arata,vreau si eu o bucatica mica,mica...Ai toate furculietele de la mine.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!