Creveti la gratar

de Bya Ralu in Peste, 5 Aug 2012 | 4262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg creveti proaspeti
  • ulei masline
  • vin rosu
  • boia dulce,salvie,piper
  • 2 catei de usturoi
  • putin grapefruit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti la gratar:

Crevetii se clatesc cu apa rece,se pun intr-un castron la marinat cu ulei masline,ii condimentam,stropim cu grapefruit si punem putin vin rosu si lasam la rece 1 ora.Se pun pe gratar,se lasa cca 10-15 minute,cand sunt rumeniti pe o parte se intorc.Se servesc cu sos tzatziki sau mujdei de usturoi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

22.08.2012, 12:12

multumesc ruxy
gabitza

jolygina 1

27.08.2012, 21:30

nu prea ma pricep sa ii mananc dar as manca

Bya Ralu 1

27.08.2012, 21:41

nu e greuse da doar crusta tare de deasupra jos si se papa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA