Creveti la grill

de xana in Fructe de mare, 12 Ian 2014 | 3626 vizualizari

 

Cand e vorba de creveti, aceasta este reteta mea preferata.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg creveti cu tot cu carapace
  • 5-6 catei de usturoi
  • 50 gr margarina
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 bucatica ardei iute uscat
  • sare groasa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti la grill:

Cu un cutit despicam crevetii (pe partea spatelui) apoi ii dam cu putina sare.


Incingem o tigaie grill apoi asezam crevetii pe rand, cu partea miezului in jos timp de 2 minute apoi ii intoarcem pe cealalta parte inca 2 minute, nu trebuie sa-i uscam prea tare. Se scot pe un platou, avand grija sa nu-i punem unul peste altul ca sa ne fie mai usor cand punem peste ei margarina.


Margarina si usturoiul pisat se pun pe baie de aburi pana aceasta se topeste. Se adauga ardeiul iute si sucul de lamaie. Amestecam bine si cu o lingura turnam peste creveti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti la grill" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

xana 1

13.01.2014, 15:42

laura_n 1

13.01.2014, 20:17

sunt dementiali facuti asa! saliveez numai cat ma uit biig like!

xana 1

13.01.2014, 23:09

Multumesc, Laura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu creveti, legume si taietei de orez