Creveti sotati in usturoi, ghimbir si sos de soia

de Catalina L in Fructe de mare, 29 Iul 2015 | 4322 vizualizari

 

Foarte ușor și rapid de facut ..... am folosit creveti proaspeti si frumosi cumpărati deja fierti la pescarie. Am improvizat o reteta chinezeasca, cu produsele pe care le-am avut la indemana.

 

INGREDIENTE

  • 500 g creveți roz cruzi sau fierti
  • 2 felii subtiri de ghimbir proaspat cu tot cu coaja
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri de sos soia light
  • 1 lingura de sos soia dark
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingura ulei
  • semințe de susan
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti sotati in usturoi, ghimbir si sos de soia:

Curatam creveții, lăsând doar coada.


Tocam marunt usturoiul și ghimbirul.


Într-un wok (tigaie), se încălzește uleiul și se prăjește usturoiul și ghimbirul.


Adaugati creveții și le sotati pe fiecare parte.


Adaugati sosul de soia light, uleiul de susan și gatiti cam 5 minute.


La sfarsit se adauga sosul de soia dark, semintele de susan, se amestecă și se lasă inca 2-3 minute pe foc.


Serviti crevetii ca aperitiv .....ii puteti acompania cu orez, salata verde etc.


Poftă bună !!!

 

TIPS-URI

1

lasati pentru aspect coada cand curatati crevetii

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti sotati in usturoi, ghimbir si sos de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

anca_rm 1

30.07.2015, 08:23

imi plac crevetii , reteta ta trebuie incercata

dantes 1

30.07.2015, 08:43

Foarte buni!

Gicuta69 1

10.08.2015, 11:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini franzelute cu lapte si unt
  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu usturoi