Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Foarte ușor și rapid de facut ..... am folosit creveti proaspeti si frumosi cumpărati deja fierti la pescarie. Am improvizat o reteta chinezeasca, cu produsele pe care le-am avut la indemana.
Curatam creveții, lăsând doar coada.
Tocam marunt usturoiul și ghimbirul.
Într-un wok (tigaie), se încălzește uleiul și se prăjește usturoiul și ghimbirul.
Adaugati creveții și le sotati pe fiecare parte.
Adaugati sosul de soia light, uleiul de susan și gatiti cam 5 minute.
La sfarsit se adauga sosul de soia dark, semintele de susan, se amestecă și se lasă inca 2-3 minute pe foc.
Serviti crevetii ca aperitiv .....ii puteti acompania cu orez, salata verde etc.
Poftă bună !!!
1
lasati pentru aspect coada cand curatati crevetii
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult