Crispy chocolate bars

de epurasha2bb in Dulciuri, 9 Feb 2011 | 2286 vizualizari

 

suna mai bine in engleza asa ca am lasat denumirea asta! de fapt sunt niste mici bucatele de ciocolata crocanta, crocanta datorita si nucilor si biscuitelui dar va las sa descoperiti singuri reteta.Asta e tot pentru miha !:)

 

INGREDIENTE

  • 4 patrate mari de ciocolata alba de menaj
  • miezul de la 5 nuci
  • 2 biscuiti simpli Petit Beurre
  • 5 cirese de cocktail fara samburi
  • 1 ciocolata neagra 80% cacao
  • 1 lingura de crema de branza Almette cu smantana
  • 20 g unt
  • 2 caramele cu lapte
  • 4 linguri de lapte
  • 1 caramea mov de fructe de padure
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy chocolate bars:

Se topeste la bain marie ciocolata alba impreuna cu caramelele cu lapte si cand s-a tranformat in crema luam de pe foc, lasam sa se mai raceasca putin apoi cu grija amestecam laptele si untul moale , astfel incat sa nu se taie crema noastra si sa avem putin mai multa fluiditate. Se adauga si crema Almette.


Pregatim forma(eu am folosit tavita de silicon inimioara ) se pune pe forma o folie de ceolofan sau folie alimentara din aceea la rola, se presara pe fundul formei miezul de nuca taiat bucatele nu prea mici si intr-un colt si bucatelele de caramea de fructe de padure. Se toarna crema noastra alba de ciocolata si apoi se presara deasupra jumatati de cirese si bucatele de biscuit.


Se topeste la bain marie sau la microunde ciocolata neagra(recomand la micounde fiind cantitate mica , la bain marie mai mult ramane pe craticioara) si apoi se adauga doar putin unt in ea cand s-a mai racit si apoi aceasta crema se toarna si se niveleaza peste stratul anterior de ciocolata alba cu cirese si biscuiti.


Se da la congelator cam o ora si se servese imediat taiata tringhiuri sau patratele, cum doriti.Este delicioasa si crocanta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy chocolate bars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

diaconta 1

09.02.2011, 23:09

minunataaaaaaaa e putin spus tare-mi place

epurasha2bb 1

10.02.2011, 08:14

multumesc frumos!

adry88 1

04.07.2011, 16:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura krem a la krem