Crizanteme din ananas

de janet in Prajituri, 22 Mar 2010 | 4802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un compot de ananas rondele
  • -visine din visinata
  • -aluat ramas de la alt preparat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crizanteme din ananas:

Este un desert super usor de facut!Avem nevoie doar de un compot de ananas si niste aluat ,poate fi ramas de la alt preparat,ca in cazul meu.Am pus la scurs ananasul si am intins o foaie mai subtire din aluat.L-am taiat fisii late cam cit degetul mic .Daca ananasul nu s-a scurs bine il tamponam cu servetele absorbante si apoi imbracam fiecare rondea cu fisiile de aluat ,lasind spatii intre ele.
Le asezam intr-o tava unsa cu putin unt,ungem cu ou batut aluatul iar in mijlocul fiecarei rondea eu am pus cite o visina din visinata.Le-am pus la cuptorul incins pina s-au rumenit frumos.Sint deliceoase si de efect!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crizanteme din ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Oana 1

22.03.2010, 23:53

Bine ai venit! sunt f. frumoase crizantemele!

janet 1

23.03.2010, 14:44

Multumesc,fetelor! ma bucur ca va place! Multumesc si de primire,sinteti niste dragute!

Rocsi 1

25.03.2010, 19:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta de toamna: cu mere, pere si gutui