Crochete de cartofi cu mozzarella

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2011 | 13217 vizualizari

 

Crochetele de cartofi cu mozzarella sunt un aperitiv excelent care va incanta orice musafir invitat la masa

 

INGREDIENTE

  • 250 g cartofi fierti
  • 250 g mozzarella rasa
  • 2 linguri pesmet
  • 2-3 linguri faina
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • Pentru topping:
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura faina
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de cartofi cu mozzarella:

Dam cartofii si mozzarella prin razatoarea mare, apoi le amestecam cu restul ingredientelor. Daca nimerim cartofi care retin multa apa in timpul fierberii, nu ezitati sa adaugati faina si pesmet, cate o lingura, sau cat este nevoie. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

Modelam crochetele de cartofi cu mozzarella, le rostogolim prin pesmetul amestecat cu faina apoi le prajim in ulei incins.

Le rumenim pe ambele parti, le scoatem din tigaie cu o paleta cu gauri si le punem pe un prosop de hartie (se va absorbi surplusul de ulei).

Servim crochetele de cartofi cu mozzarella calde, sau reci, simple, sau pe post de garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de cartofi cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou afumat cu maioneza