Crochete de cartofi cu mozzarella

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2011 | 8167 vizualizari

 

Crochetele de cartofi cu mozzarella sunt un aperitiv excelent care va incanta orice musafir invitat la masa

 

INGREDIENTE

  • 250 g cartofi fierti
  • 250 g mozzarella rasa
  • 2 linguri pesmet
  • 2-3 linguri faina
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • Pentru topping:
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura faina
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de cartofi cu mozzarella:

Dam cartofii si mozzarella prin razatoarea mare, apoi le amestecam cu restul ingredientelor. Daca nimerim cartofi care retin multa apa in timpul fierberii, nu ezitati sa adaugati faina si pesmet, cate o lingura, sau cat este nevoie. Asezonam cu sare si piper dupa gust.


Modelam crochetele de cartofi cu mozzarella, le rostogolim prin pesmetul amestecat cu faina apoi le prajim in ulei incins.


Le rumenim pe ambele parti, le scoatem din tigaie cu o paleta cu gauri si le punem pe un prosop de hartie (se va absorbi surplusul de ulei).


Servim crochetele de cartofi cu mozzarella calde, sau reci, simple, sau pe post de garnitura.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de cartofi cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

ionela2682 1

11.08.2011, 13:27

Pasiune pentru bucatarie 1

12.08.2011, 00:21

O idee minunata de aperitiv

Bya Ralu 1

27.03.2013, 13:20

super,vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi evantai