Carnea se fierbe in apa cu sare.Se lasa la racit apoi se da prin masina de tocat.Se adauga felia de paine,un ou,sare,piper si patrunjel.
Se omogenizeaza si cu mana umeda se modeleaza crochete,care se dau prin oul batut cu putina sare si piper,apoi prin faina.
Se prajesc in ulei bine incins.Se scot pe hartie absorbanta.
Se servesc cu mazare sote.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro