Crochete de peste

de anca_rm in Ton, 7 Apr 2015 | 3714 vizualizari

 

Azi va propun o reteta rapida si gustoasa care poate fi facuta la cina sau de ce nu pentru aperitive. Am folosit conserva de ton bucati in ulei de la Hame, dar cred ca ar fi mai bun cu ton in suc propriu. Data viitoare voi incerca cu acest tip de conserva .
Trebuie s ava mai spun ca aceste cantitati pe care le-am trecut eu aici sunt pentru o cina copiaza pentru 2 persoane .

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton bucati(185 gr)
  • 1 ceapa verde
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • piper
  • 1 catel usturoi
  • Extra : ulei pentru prajit
  • Pt sos :
  • iaurt grecesc
  • ceapa verde si usturoi.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de peste:

Desfacem conserva si o strecuram de lichidul din ea.

Continutul conservei il punem intr-un bol si cu ajutorul furculitei zdrobim bucatile de peste.

 Adaugam usturoiul pisat , ceapa verde (eu am folosit doar codite) toccata marunt , oul , piperul si pesmet. Punem cate o lingura de pesmet si amestecam dupa fiecare ca sa nu avem o compozitie prea tare .

Trebuie sa avem un aluat ca sic el de chiftele .

Punem la incins ulei intr-o tigaie .

Cu mana formam mici chiftele din aluat si prajim pana se rumenesc.

Scoatem crochetele pe servetele ca sa se absoarba excesul de ulei .

Pregatim sosul : zdrobim un catel de usturoi, taiem cozi de ceapa verde si frecam cu putina sare . Apoi adaugam iaurt grecesc (cam 3-4 linguri) , omogenizam si punem intr-un bol.

Serviti crochetele calde cu sos si paine prajita .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Sim0na 1

08.04.2015, 11:35

de mult vreau sa le incerc si eu!

mirela0911 1

08.04.2015, 15:38

Cred ca-s tare bune!

Carmen_g 1

09.04.2015, 20:15

La favorite cu ea! Trebuie sa incerc si eu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandviciuri cu ton la cuptor