Crochete dulci de dovlecel

de Sidy in Mancaruri de legume, 16 Iul 2011 | 2790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic
  • 4 linguri faina
  • 2 oua
  • 4 linguri zahar
  • un varf cutit sare
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete dulci de dovlecel:

Curatam dovlecelul si il dam pe razatoarea cu gauri mici.Il lasam 10 minute intr-o strecuratoare sa se scurga bine.


Adaugam apoi faina, ouale batute, zaharul( mai mult sau mai putin -dupa gust), zaharul vanilat, praful de copt stins cu zeama de lamaie si coaja de lamaie.


Punem uleiul la incins si facem crochete pe care le dam prin faina si le prajim pe toate partile.


Eu am luat din compozitie cu lingura si am pus direct in tigaie la prajit.


Scoatem crochetele pe un servet absorbant si se pot degusta .


Cine doreste poate presara zahar praf deasupra.


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Se pot consuma atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete dulci de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

marcela1979 1

17.07.2011, 09:41

imi place si mie

Lau 1

17.07.2011, 21:25

place

diaconta 1

17.07.2011, 21:35

nu m-as fi gandit in veci sa fac dovlecel cu zahar imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob de ciuperci,vinete si dovlecei