Crochete dulci de dovlecel

de Sidy in Mancaruri de legume, 16 Iul 2011 | 4127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic
  • 4 linguri faina
  • 2 oua
  • 4 linguri zahar
  • un varf cutit sare
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete dulci de dovlecel:

Curatam dovlecelul si il dam pe razatoarea cu gauri mici.Il lasam 10 minute intr-o strecuratoare sa se scurga bine.

Adaugam apoi faina, ouale batute, zaharul( mai mult sau mai putin -dupa gust), zaharul vanilat, praful de copt stins cu zeama de lamaie si coaja de lamaie.

Punem uleiul la incins si facem crochete pe care le dam prin faina si le prajim pe toate partile.

Eu am luat din compozitie cu lingura si am pus direct in tigaie la prajit.

Scoatem crochetele pe un servet absorbant si se pot degusta .

Cine doreste poate presara zahar praf deasupra.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se pot consuma atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete dulci de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

marcela1979 1

17.07.2011, 09:41

imi place si mie

Lau 1

17.07.2011, 21:25

place

diaconta 1

17.07.2011, 21:35

nu m-as fi gandit in veci sa fac dovlecel cu zahar imi plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu vinete si dovlecei