Crochete dulci de dovlecel

de Sidy in Mancaruri de legume, 16 Iul 2011 | 3936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic
  • 4 linguri faina
  • 2 oua
  • 4 linguri zahar
  • un varf cutit sare
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete dulci de dovlecel:

Curatam dovlecelul si il dam pe razatoarea cu gauri mici.Il lasam 10 minute intr-o strecuratoare sa se scurga bine.

Adaugam apoi faina, ouale batute, zaharul( mai mult sau mai putin -dupa gust), zaharul vanilat, praful de copt stins cu zeama de lamaie si coaja de lamaie.

Punem uleiul la incins si facem crochete pe care le dam prin faina si le prajim pe toate partile.

Eu am luat din compozitie cu lingura si am pus direct in tigaie la prajit.

Scoatem crochetele pe un servet absorbant si se pot degusta .

Cine doreste poate presara zahar praf deasupra.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se pot consuma atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete dulci de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

marcela1979 1

17.07.2011, 09:41

imi place si mie

Lau 1

17.07.2011, 21:25

place

diaconta 1

17.07.2011, 21:35

nu m-as fi gandit in veci sa fac dovlecel cu zahar imi plac

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei in crusta din fulgi de porumb cu sos tzatziki