Mancarica de naut cu ardei si rosii coapte

de AndrutzaP in Mancaruri de legume, 9 Sep 2016 | 623 vizualizari

 

   Este pentru prima data cand gatesc nautul astfel. Dar, recunosc, ca mi-a placut! Foarte bun si satios.

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve naut prefiert (800 g)
  • 1 ceapa mare
  • 4 ardei capia
  • 4 rosii ( eu am folosit portocalii daer sunt la fel de bune si cele rosii-normale)
  • sare, piper, marar
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de naut cu ardei si rosii coapte:

Pentru inceput, puneti ardeii si rosiile la copt.


Intre timp, curatati si spalati ceapa.


Cand ardeii si rosiile sunt coapte, lasati-le la racorit si apoi curatati-le de pielita.


Intr-o tigaie puneti uleiul la incins si caliti ceapa tocata marunt. Cand ceapa devine sticloasa adaugati ardeii si rosiile taiate. Lasati legumele sa se caleasca impreuna cateva minute si apoi adaugati nautul din conserva (scurs de zeama si clatit).


Adaugati un pahar de apa si lasati sa fiarba aprox 30 minute.


Cand este gata presarati sare si piper dupa gust. Opriti focul si apoi puneti mararul tocat marunt.


Serviti cu o salata de rosii cu ceapa.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti folosii la fel de bine si rosii normal, eu am folosit rosii portocalii pentru un plus de culoare.

2

taiati ardeiul copt si rosiile in fasii mai mari, va arata mai bine in mancarica

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu ardei si rosii coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Camelya 1

10.09.2016, 10:43

Faina mancarica.

Gherca Daniela 1

10.09.2016, 11:52

RuxyRux 1

11.09.2016, 01:07

Foarte gustoasa...imi place cum arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei copti cu cascaval de tara