Croissant cu branza

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2011 | 4430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foietaj
  • 100g branza telemea
  • 1 lingura smantana
  • cascaval ras
  • 1 ou
  • patrunjel
  • marar.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croissant cu branza:

Intindem foaia de foietaj si o taiem in mai multe bucati, sub forma de triunghi.


Spalam verdeata si o tocam marunt apoi facem un amestec din telemea, cascaval, smantana, marar si patrunjel iar cu acest amestec ungem fiecare triunghi de foietaj.


Separam galbenusul de albus. Batem un pic albusul apoi cu o pensula ungem marginile fiecarei parti de foietaj astfel incat sa nu se desprinda deloc la copt. Rulam croissantele si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Apasam un pic cu palma pe fiecare ca sa se prinda mai bine, apoi le ungem cu galbenus.


Le coacem la foc moderat pana sunt rumenite frumos. Se pot umple cu ce umplutura doriti (Nutella, gem etc.).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Croissant cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

corina241 1

16.01.2011, 08:54

bunnn

meosiris 1

16.01.2011, 10:46

Mii de multumiri !

Valclaudia 1

20.08.2012, 18:40

arata super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Placinta boiereasca