Croque monsieur

de Andreea Caroline in Sandvisuri, 4 Aug 2015 | 9965 vizualizari

 

Se prepara rapid si este un mic dejun satios si delicios ...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine toast
  • 1 lingura unt
  • 4 linguri smantana
  • 50 gr sunca
  • 2 felii branza topita
  • 2 linguri branza rasa
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque monsieur:

Incalzim cuptorul la 200 grade .


Intre timp ungem doua felii cu unt si le asezam cu partea unsa in jos pe o tava tapetata cu hartie de copt .


Ungem apoi feliile cu smantana .Presaram sare.


Asezam pe fiecare felie de paine, felii de sunca ( eu am folosit prosciutto cotto ) .


Peste sunca punem cate o felie de branza topita ( se poate inlocui cu cascaval) .


Asezam apoi pe fiecare cate o felie de paine unsa cu unt , cu partea unsa in interior.


Punem din nou un strat de smantana si presaram branza rasa.


Dam la cuptor pana ce branza este topita la suprafata si face o crusta usor maronie.


Se servesc imediat :)


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Croque monsieur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Andreea Caroline 1

08.08.2015, 21:33

Cris

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:07

am inghitit in sec!

Andreea Caroline 1

10.08.2015, 10:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor