Croque monsieur

de - Andreea - in Sandvisuri, 4 Aug 2015 | 22168 vizualizari

 

Se prepara rapid si este un mic dejun satios si delicios ...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine toast
  • 1 lingura unt
  • 4 linguri smantana
  • 50 gr sunca
  • 2 felii branza topita
  • 2 linguri branza rasa
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque monsieur:

Incalzim cuptorul la 200 grade . 

Intre timp ungem doua felii cu unt si le asezam cu partea unsa in jos pe o tava tapetata cu hartie de copt . 

Ungem apoi feliile cu smantana .Presaram sare.

Asezam pe fiecare felie de paine,  felii de sunca ( eu am folosit prosciutto cotto ) .

Peste sunca punem cate o felie de branza topita ( se poate inlocui cu cascaval) . 

Asezam apoi pe fiecare cate o felie de paine unsa cu unt , cu partea unsa in interior.

Punem din nou un strat de smantana si presaram branza rasa. 

Dam la cuptor pana ce branza este topita la suprafata si face o crusta usor maronie. 

Se servesc imediat :) 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Croque monsieur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich la cuptor