Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se prepara rapid si este un mic dejun satios si delicios ...
Incalzim cuptorul la 200 grade .
Intre timp ungem doua felii cu unt si le asezam cu partea unsa in jos pe o tava tapetata cu hartie de copt .
Ungem apoi feliile cu smantana .Presaram sare.
Asezam pe fiecare felie de paine, felii de sunca ( eu am folosit prosciutto cotto ) .
Peste sunca punem cate o felie de branza topita ( se poate inlocui cu cascaval) .
Asezam apoi pe fiecare cate o felie de paine unsa cu unt , cu partea unsa in interior.
Punem din nou un strat de smantana si presaram branza rasa.
Dam la cuptor pana ce branza este topita la suprafata si face o crusta usor maronie.
Se servesc imediat :)
Pofta buna !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult