Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2015 | 3765 vizualizari

 

Este un preparat atat de simplu, ce poate fi servit la orice ora din zi, minunat in aceste zile in care ne dorim sa stam cat mai departe de aragaz...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de bagheta
  • 150 gr crema de branza
  • 2 ardei kapia potriviti
  • 4-5 felii muschiulet file
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura otet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt:

Ardeii kapia ii punem la copt, ii decojim, apoi ii curatam de seminte si ii taiem fasii lunguiete. Intr-un bol micut punem fasiile de ardei, putina sare, piper, 1 lingura de ulei si otetul. Le amestecam bine. Bagheta o taiem felii potrivit de groase si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. Le stropim cu ulei, presaram sare si rasnitam putin piper. Le introducem in cuptorul incins, cam 10 minute, cat prind o usoara crusta aurie pe margini. Le scoatem din cuptor, le ungem cu crema de branza. Punem bucatele de muschi file, apoi fasii de kapia, pe care le rulam. Se servesc calde! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cus- cus cu 3 feluri de branza