Crostoli

de DulciuriSiNuNumai in Dulciuri, 26 Apr 2013 | 21966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -200 ml frisca vegetala
  • -250-280 g faina
  • -esenta de vanilie
  • -zahar pudra vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostoli:

Intr-un bol se toarna frisca lichida si 2 lingurite esenta de vanilie. Apoi se presara un praf de sare. Se adauga faina putin cate putin si se framanta pana se obtine un aluat elastic.Cantitatea de faina difera in functie de faina folosita.


Se presara faina pe masa de lucru si se intinde aluatul intr-o foaie cat se poate de subtire.


Cu ajutorul unei rotite dintate se taie foaia in dreptunghiuri. In mijlocul fiecarui dreptunghi se traseaza o dunga pe diagonala.


Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti, pana capata o culoare aurie. Se scot pe un prosop de bucatarie pentru a absorbi excesul de ulei si se lasa sa se raceasca.


Se pudreaza cu zahar vanilat.


Simplu si extraordinar de bun!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crostoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

26.04.2013, 21:42

Buneee

adasev12 1

15.11.2013, 21:50

interesant

abstract01 1

17.11.2013, 02:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!