Crumble cu mere

de lia maria in Prajituri, 27 Oct 2011 | 3791 vizualizari

 

Este mai nou, desertul meu preferat. Simplu, rapid, cu foarte putine calorii si deosebit de gustos.Am inceput cu cel de prune, acum am incercat cu mere, e delicious yumi,yumi si sigur voi incerca si cu alte fructe.

 

INGREDIENTE

  • 1kg mere
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri  fulgi de ovaz
  • 1 lingurita praf de scortisoara 
  • 4 linguri sirop de menta
  • 2 linguri miere/optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble cu mere:

Spalam merele si le indepartam casuta cu seminte, apoi le taiem in cubulete (nu prea mici) si le amestecam cu scortisoara. Eu am folosit mere acrisoare si de aceia am adaugat miere de albine. Tapetam o tavita cu hartie de cop si golim merele. Intr-un bol punem restul ingredientelor si le amestecam bine dupa care intindem coca peste mere.


Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30-35‘. Mirosul care-l emana acest desert va va face cu siguranta sa-l serviti imediat ce-l scoateti din cuptor…va spun din experienta hi,hi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MIUTA 1

28.10.2011, 20:22

Foarte bun

Cris2711 1

29.10.2011, 16:23

lia maria 1

09.11.2011, 13:09

Miuta
cris va multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Tarta Alpina cu mere