Crumble cu mere

de lia maria in Prajituri, 27 Oct 2011 | 3028 vizualizari

 

Este mai nou, desertul meu preferat. Simplu, rapid, cu foarte putine calorii si deosebit de gustos.Am inceput cu cel de prune, acum am incercat cu mere, e delicious yumi,yumi si sigur voi incerca si cu alte fructe.

 

INGREDIENTE

  • 1kg mere
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri  fulgi de ovaz
  • 1 lingurita praf de scortisoara 
  • 4 linguri sirop de menta
  • 2 linguri miere/optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble cu mere:

Spalam merele si le indepartam casuta cu seminte, apoi le taiem in cubulete (nu prea mici) si le amestecam cu scortisoara. Eu am folosit mere acrisoare si de aceia am adaugat miere de albine. Tapetam o tavita cu hartie de cop si golim merele. Intr-un bol punem restul ingredientelor si le amestecam bine dupa care intindem coca peste mere.


Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30-35‘. Mirosul care-l emana acest desert va va face cu siguranta sa-l serviti imediat ce-l scoateti din cuptor…va spun din experienta hi,hi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MIUTA 1

28.10.2011, 20:22

Foarte bun

Cris2711 1

29.10.2011, 16:23

lia maria 1

09.11.2011, 13:09

Miuta
cris va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudel vienez