Crutoane

de Valclaudia in Piine, 25 Iun 2013 | 1422 vizualizari

 

din resturi de paine mai veche de o zi, foarte bune de servit cu supa sau ciorba fierbinte ori de adaugat la salate usoare, de vara.

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de paine mai veche de 1 zi
  • 30 ml ulei
  • sare
  • fulgi de boia iute
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane:

Maruntim feliile de paine, ungem  bucatelele obtinute cu ajutorul unei pensule de silicon cu ulei, saram, piperam dupa gust. Presaram busuioc uscat si dam la cuptor la temperatura moderata pana capata culoare aramie.

 

TIPS-URI

1

Atentie, sa nu le ardeti. Ele trebuie sa fie foarte inchise la culoare dar nu arse pentru ca vor deveni amarui!

RETETA IN IMAGINI

Crutoane-0
Crutoane-1
Crutoane-2
Crutoane-3
Crutoane-4
Crutoane-5
Crutoane-6

COMENTARII (13)

laura_n

laura_n 1

25.06.2013, 14:56

bune rau

CookieMonster

CookieMonster 1

25.06.2013, 15:29

bune bune

Rocsi

Rocsi 1

25.06.2013, 22:40

Mie imi place sa le rontai asa goale

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!