Cubulete de carne pe salata de orez

de silvianart in Porc, 13 Ian 2017 | 398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne (muschiulet)
  • 1/2 cescuta orez
  • 1/2 ceapa
  • 1 ardei copt
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • ulei
  • otet
  • zahar brun
  • mix condimente (cimbru, boia afumata, piper negru, fulgi chili, coriandru (foarte putin), zahar brun).
  • un sos, preparat din conserva de gogosar dulce in sos de rosii, facut asta toamna, (l-am pasat).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cubulete de carne pe salata de orez:

Orezul l-am fiert, cand a fost gata, l-am bagat sub jet de apa rece, apoi impreuna cu ceapa taiata marunt si patrunjelul, le-am amestecat si asezonat cu sare, ulei si otet. Cubuletele de carne le-am tras la tigaie impreuna cu mix-ul de condimente, sare, putin zahar brun si am stins cu o lingurita de otet.

Ardeiul copt l-am taiat bucatele si amestecat cu usturoiul pasat impreuna cu ulei, 1 lingurita otet si sare. Le-am asezat pe farfurie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cubulete de carne pe salata de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

diaconta 1

15.01.2017, 17:35

frumos le-ai prezentat

miki_a 1

17.01.2017, 18:51

Un preparat bun si satios!

silvianart 1

20.01.2017, 16:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai