Cuburi concentrate de legume

de lia maria in Conserve, 18 Oct 2010 | 26762 vizualizari

 

O reteta minunata, pe care am preluat-o de aici:-http://www.bucataras.ro/retete/9740/cuburi-de-legume.html . Cubuletele sunt foarte bune, inlocuesc cu succes pulberea deVegheta, gasita in comert, este un preparat natural si fara conservanti. Multumesc draga Silvia.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg morcovi
  • ½ patrunjel radacina
  • ½ telina radacina
  • ½ pastarnac radacina
  • 2 legaturi Frunze de arpagic
  • 250g ulei de masline
  • 2 linguri sare mare
  • 1 lingura piper alb macinat
Portii: 73
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi concentrate de legume:

Am curatat legumele, le-am taiat felii (inafara de frunzele de arpagic)si le-am pus la fiert, la abur, pentru 15’. Cand sau racit le-am tocat bine, cu robotul de bucatarie, am spalat si taiat marunt arpagicul, le-am amestecat, am pus uleiul, sarea si piperul si am omogenizat foarte bine compozitia.

Am uns formele cu putin ulei de masline dupa care le-am umplut si le-am dat la congelator. A doua zi, am indepartat formele, iar cuburile le-am impartit in 7 pungi pentru congelator. Cand am nevoie, scot o punga din congelator, imi iau 1-2 cuburi, dupa care leg punga si o pun inapoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi concentrate de legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vegeta de casa