Cuib de bufnite

de Andra_Constantinescu in Mancare copii, 15 Aug 2016 | 1149 vizualizari

 

Am vrut sa fac rosii umplute initial, dar am dat in mintea copiilor si a iesit altceva, frumos zic eu.

 

INGREDIENTE

  • 50 g castravete;
  • 50 g ardei Kapia rosu;
  • 50 g ceapa;
  • sare;
  • doua rosii mici si una mare;
  • 140 g branza pufoasa cu smantana;
  • o legatura de marar verde;
  • 50 g cascaval;
  • doua masline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de bufnite:

Castravetele se curata de coaja, se spala si se taie marunt.


Ardeiul curatat de seminte se spala si se taie marunt.


Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.


Aceste legume se freaca cu putina sare si se lasa sa iasa apa din ele.


Rosiile se spala, se taie un capac la baza lor, dupa care se elimina semintele.


Legumele se amesteca cu branza pufoasa si cu 3-4 fire de marar spalate si tocate. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie.


Se rade cascavalul si se presara peste rosii.


Se scot samburii de la masline, apoi se formeaza ochii, ciocul si urechile bufnitelor si se fixeaza peste cascavalul ras.


Se pun bufnitele pe o farfurie pe care sunt asezate restul firelor de marar spalate, ce servesc drept cuib.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de bufnite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

anca_rm 1

16.08.2016, 14:12

dragute sunt

simona72 1

17.08.2016, 09:53

Foarte fain! Pe vremuri faceam si eu asa ceva, copii sunt super incantati...

noiinbucatarie 1

18.08.2016, 22:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu carne tocata si orez