Cuib de carnati cu pilaf

de PapaVio in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2014 | 826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5kg.carnati de casa afumati
  • 4 oua
  • 3/4 de cana cu orez
  • 3 linguri cu bulion concentrat
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe potrivite
  • 2 frunze dafin
  • O rosie
  • 4 linguri cu ulei
  • Sare,piper
  • Muraturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de carnati cu pilaf:

Punem orezul la fiert intr-o ctatita.Intre timp spalam legumele si (ceapa taiata fideluta,morcovul dat pe razatoare,rosia taiata cubulete) le punem intr-o tigaie cu ulei incins.Cand s-au calit,adaugam bulionul si amestecam totul 3-4 min.Stingem treptat cu 2 cani cu apa pt.a avea mai mult sos.


Taiem carnatul cam la 30 cm.lungime si il prajim,dupa care facem 4 ochiuri.Cand otezul e aproape fiert si apa a scazut,turnam sosul de bulion,sarea,piperul,frunzele de dafin si amestecam pana orezul e fiert.


In farfurii asezam carnatul ca un cerc ,in mijlocul lui punem pilaful iar peste el,in mijloc ochiul.


Facem astfel 4 portii care se pot servi cu muraturi,alaturi de paine sau mamaliguta aburinda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de carnati cu pilaf" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bunica 1

28.02.2014, 13:53

Tare-mi face cu ochiul orezul,nici carnatii nu sunt de aruncat!

MotanLaOale 1

28.02.2014, 16:10

Rocsi 1

28.02.2014, 21:33

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

RETETA RECOMANDATA
Pui copt cu pilaf sârbesc