Cuib de somon cu crema de branza si ton

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2015 | 2349 vizualizari

 

M-am saturat de atata carne si friptura si mi-am spus sa inventez ceva.

Asadar...

 

INGREDIENTE

  • somon file' afumat
  • 200 g branza tofu
  • 2 linguri de smantana
  • zeama de lamaie
  • lamaie pentru ornat
  • masline negre
  • ton maruntit in suc propriu
  • Condimente pentru peşte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de somon cu crema de branza si ton:

Se ia un inel pentru aranjat si se aseaza feliile de somon in interiorul lui, formand un cerc.

Branza tofu se sfaramiteaza cu furculita si se amesteca cu smantana, pana devvine cremoasa si o asezi in interiorul feliilor de somon. Realizezi un spatiu gol in interiorul cremei de branza.

Tonul il scoti din suc si il asezonezi cu condimentele pentru peste si zeama de lamaie, apoi il asezi in interiorul inelului. Vei obtine astfel 3 cercuri concentrice.

Dai totul la rece pentru 30 de minute. 

Cand servesti indepartezi inelul si decorezi cu lamaia si maslina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de somon cu crema de branza si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
English breakfast