Cuib de somon cu crema de branza si ton

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2015 | 845 vizualizari

 

M-am saturat de atata carne si friptura si mi-am spus sa inventez ceva.

Asadar...

 

INGREDIENTE

  • somon file' afumat
  • 200 g branza tofu
  • 2 linguri de smantana
  • zeama de lamaie
  • lamaie pentru ornat
  • masline negre
  • ton maruntit in suc propriu
  • Condimente pentru peşte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de somon cu crema de branza si ton:

Se ia un inel pentru aranjat si se aseaza feliile de somon in interiorul lui, formand un cerc.


Branza tofu se sfaramiteaza cu furculita si se amesteca cu smantana, pana devvine cremoasa si o asezi in interiorul feliilor de somon. Realizezi un spatiu gol in interiorul cremei de branza.


Tonul il scoti din suc si il asezonezi cu condimentele pentru peste si zeama de lamaie, apoi il asezi in interiorul inelului. Vei obtine astfel 3 cercuri concentrice.


Dai totul la rece pentru 30 de minute.


Cand servesti indepartezi inelul si decorezi cu lamaia si maslina.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de somon cu crema de branza si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

dantes 1

10.01.2015, 10:57

Buna!

elucubratiiculinare 1

10.01.2015, 18:02

mirela0911 1

11.01.2015, 17:53

Bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Şvaiţer cu struguri şi migdale