Cuib de somon cu crema de branza si ton

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2015 | 921 vizualizari

 

M-am saturat de atata carne si friptura si mi-am spus sa inventez ceva.

Asadar...

 

INGREDIENTE

  • somon file' afumat
  • 200 g branza tofu
  • 2 linguri de smantana
  • zeama de lamaie
  • lamaie pentru ornat
  • masline negre
  • ton maruntit in suc propriu
  • Condimente pentru peşte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de somon cu crema de branza si ton:

Se ia un inel pentru aranjat si se aseaza feliile de somon in interiorul lui, formand un cerc.


Branza tofu se sfaramiteaza cu furculita si se amesteca cu smantana, pana devvine cremoasa si o asezi in interiorul feliilor de somon. Realizezi un spatiu gol in interiorul cremei de branza.


Tonul il scoti din suc si il asezonezi cu condimentele pentru peste si zeama de lamaie, apoi il asezi in interiorul inelului. Vei obtine astfel 3 cercuri concentrice.


Dai totul la rece pentru 30 de minute.


Cand servesti indepartezi inelul si decorezi cu lamaia si maslina.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de somon cu crema de branza si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

dantes 1

10.01.2015, 10:57

Buna!

elucubratiiculinare 1

10.01.2015, 18:02

mirela0911 1

11.01.2015, 17:53

Bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta de fasole cu bacon si sos de ceapa