Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2013 | 10097 vizualizari

 

Un preparat rapid şi gustos!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviţi
  • 150 g bacon
  • 150 g caşcaval
  • 1 ceapă
  • 3 ouă
  • 8 ouă de prepeliţă
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă:

Se curăţă cartofii , se spală, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt gata se scurg.


Ceapa se taie julienne si se căleşte în ulei împreună cu baconul. Cele 3 ouă se bat ca pentru omletă, se adaugă 100 g caşcaval ras fin, sare şi piper.


Din cele 8 ouşoare de prepeliţă 2 se fierb tari.


Într-un vas de cuptor uns cu ulei, se pun cartofii împreună cu ceapa şi baconul călite, apoi se toarnă deasupra compoziţia de ouă şi caşcaval, se presară restul de caşcaval ras, se pun jumătăţile de ouă fierte şi din loc în loc ouăle crude. Se dă la cuptor până ce compoziţia se leagă.


Se serveşte cu salată la alegere.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

ianculubita 1

14.02.2013, 17:18

Ce bine arata si ce duna trebuie sa fie!!

Sim0na 1

14.02.2013, 20:40

Super arata!!! Sa nu mai spun ca-i si foarte bun!

AnyCostescu 1

09.03.2013, 11:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de broccoli si branza