"Cuib" de spaghetti cu carne tocata

de Dya Daniela Andrei in Porc, 12 Iun 2014 | 5558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghetti cu ou
  • 500 gr carne tocata (de porc)
  • o ceapa uscata
  • un ardei gras rosu
  • 100 = 150 ml suc de rosii
  • un cub mic de unt
  • condimente dupa gust: sare, ardei iute pudra, maghiran si busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cuib" de spaghetti cu carne tocata:

Carnea o inabusim in cateva linguri cu ulei (3-4 maxim), adaugam ceapa si ardeiul gras tocate marunt, acoperim tigaia cu un capac pentru cateva minute cat sa se patrunda legumele, dupa care condimentam dupa gust si adaugam sucul de rosii. Continuam fierberea la foc potrivit pana ce sucul de rosii se ingroasa iar carnea este bine patrunsa.

Separat , fierbem pastele in apa cu sare, iar la final le scurgem de apa fierbinte si le trecem printr-un jet de apa rece. Adaugam un cub mic de unt si uniformizam.

Intr-o farfurie/platou montam cu ajutorul unei furculite "cuburile" de paste, adaugam peste acestea carnea in sos de rosii si decoram cu busuioc proaspat.

Se servesc calde. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Condimentele variaza in finctie de gustul fiecaruia 

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cuib" de spaghetti cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Dya Daniela Andrei 1

13.06.2014, 23:38

Delicioasa Fluturas, delicioasa! Pacat ca nu sta la dragalit

laura_n 1

16.06.2014, 15:39

Panacris 1

10.11.2014, 07:38

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza si bacon