Fasole verde cu bucățele de porc

de Panacris in Porc, 6 Noi 2014 | 5904 vizualizari

 

O mâncărică tare bună și aromată! Spor la treabă!

 

INGREDIENTE

  • bucățele de carne de porc cca. 500 g,
  • ulei de măsline,
  • fasole verde 2 borcane,
  • ceapă galbenă 2 bucăți,
  • morcovi 1 bucată mare,
  • păstârnac 1/2 bucătă,
  • pătrunjel 1/2 bucată,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • tjie de țelină, adică Apio 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • cimbru,
  • tarhon, și se
  • mărar proaspăt,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu bucățele de porc:

Legumele se curăță, se toacă mărunt se pun în vasul aparatului Multicooker, apoi aparatul se conectează la sursa de de curent, se alege din Meniu, programul FRY, se apasă butonul START, se lasă la călit cca. 5 minute, cu puțin ulei de măsline, apoi se adaugă bucățile de carne și se lasă la prîjit, cu caoacul închis cca. 10 minute. Se oprește programul FRY, apoi se alege programul STEW, se completează cu cca. 500 ml apă, se asezonează de mirodenii și se lasă la gătit cca. 60 de minute.

După ce a expirta timpul, se adaugă fasolea verde, scursă de zeamă și se lasă din nou la gătit pe programul STEW pentru cca. 60 de minute.

La expirarea timpului, dacă nu e nevoie să țineți mîncărica la cald, acest minunat aparat poate menține mâncarea caldă pentru 24 de ore, se deconectează de la sursa de curent. Se asezonează la final cu mmuullttt mărar verde. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu bucățele de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in sos barbecue - Philips Multicooker