Linte cu carnati

de Bya Ralu in Porc, 30 Noi 2015 | 886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga de linte verde
  • 1 bucata carnat taranesc
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 linguri de bulion
  • ulei
  • vegeta/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linte cu carnati:

Lintea se pune in apa rece,se clateste si se strecoara.


Carnatu se prajeste intr o tigaie cu ulei.Cand e gata se scoate pe o farfurie.


Lintea se pune cu apa multa si sare intr-o cratita sa fiarba circa 30-40 minute.


Cand e gata se scurge de apa.


Ceapa se toaca marunt,morcovul rondele si se pun la calit peste uleiul in care am prajit carnatul.


Se pune lintea intr-o cratita putin ulei de masline,legumele calite, condimentele si carnatul taiat felii, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba pentru 10-15 minute, pana se fierb legumele. La sfarsit se adauga si bulionul cu putina apa.


Se serveste cald

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Linte cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

miki_a 1

02.12.2015, 13:00

Foarte bunuuunaaa!!!!

Bya Ralu 1

02.12.2015, 15:44

multumesc ela

Gicuta69 1

03.12.2015, 08:54

tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide