Cuib din carne pe foi de placinta

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2014 | 1319 vizualizari

 

Am avut niste resturi de foi de placinta si am facut aceste cuiburi dupa reteta de pe ambalajul foilor si sa stiti ca e gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de placinta
  • 250  carne tocata de curcan
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita cumin(chimion macinat)
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 100 g cascaval ras
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib din carne pe foi de placinta:

Punem cartofii la fiert curatati,spalati si taiati,iar dupa ce au fiert,facem un piure dupa cum stie toata lumea dar putin mai tare decat normal


Intr-o tigaie cu ulei incins,calim carnea impreuna cu ceapa taiata foarte marunt,adaugam cuminul,nucsoara si lasam sa se inabuseasca iar dupa ce carnea s-a albit dam vasul deoparte si condimentam dupa gust cu sare si piper


Luam cate o foaie de placinta,o ungem pe jumatate cu unt topit,indoim cu partea ne unsa,apoi procedam la fel pana ajungem la un patrat de 10x10 sau mai mic;punem foile in tava cu hartie de copt,peste foi piure,in el facem o gaura sa semene cu un cuib de pasare,in el punem carne,deasupra cascaval ras si lasam la cuptor 20min


Se servesc calde ca un aperitiv.

 

TIPS-URI

1

de unt e nevoie mai mult decat 1 lingura

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib din carne pe foi de placinta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Teo 1

17.02.2014, 22:03

Ce bine arata!

MIUTA 1

17.02.2014, 23:01

Foarte bune

ianculubita 1

18.02.2014, 18:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu ou