Cuib din carne pe foi de placinta

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2014 | 3100 vizualizari

 

Am avut niste resturi de foi de placinta si am facut aceste cuiburi dupa reteta de pe ambalajul foilor si sa stiti ca e gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de placinta
  • 250  carne tocata de curcan
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita cumin(chimion macinat)
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 100 g cascaval ras
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib din carne pe foi de placinta:

Punem cartofii la fiert curatati,spalati si taiati,iar dupa ce au fiert,facem un piure dupa cum stie toata lumea dar putin mai tare decat normal

Intr-o tigaie cu ulei incins,calim carnea impreuna cu ceapa taiata foarte marunt,adaugam cuminul,nucsoara si lasam sa se inabuseasca iar dupa ce carnea s-a albit dam vasul deoparte si condimentam dupa gust cu sare si piper

Luam cate o foaie de placinta,o ungem pe jumatate cu unt topit,indoim cu partea ne unsa,apoi procedam la fel pana ajungem la un patrat de 10x10 sau mai mic;punem foile in tava cu hartie de copt,peste foi piure,in el facem o gaura sa semene cu un cuib de pasare,in el punem carne,deasupra cascaval ras si lasam la cuptor 20min

Se servesc calde ca un aperitiv.

TIPS-URI

1

de unt e nevoie mai mult decat 1 lingura

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib din carne pe foi de placinta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu cascaval