Mic dejun fitos

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2011 | 4566 vizualizari

 

Imi facuse Gabita mai zilele trecute o pofta cu painicile ei umplute cu ou,ca musai a fost sa purced si eu sa-mi fac.Multam Gabita,tare bune au fost si eu zic ca's si elegante.

 

INGREDIENTE

  • 3 chifle
  • 3 oua
  • felii de branza topita
  • sare,piper
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun fitos:

Se taie un capacel la chifle si se scobesc de miez,atat cat sa facem loc oului.Chiflele mele au fost mai mititele,dar m-am descurcat cu ele(macar ca nu mi-ar fi parut rau sa fie mai "incapatoare" la cate de bune sunt)


Data viitoare cred ca am sa pun si niste bucatele de sunca inainte de a pune oul.


Se sparge cate un ou in fiecare chifla.Se pune sare si piper deasupra.Ungem un vas de ceramica cu unt si asezam painicile inauntru.


Dupa sfatul Gabitei,am pus deasupra folie de aluminiu,pentru ca painicile sa nu se usuce prea tare ,fiind un cuptor obisnuit.


Le-am lasat la cuptor cam 20 de minute(imi place oul sa fie mai patruns),apoi am presarat bucatele de branza topita si am mai lasat putin la cuptor.


Am pus deasupra si cate o chifteluta si gata micul dejun.S-a mancat mult mai rapid decat s-a facut.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun fitos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

diaconta 1

07.03.2011, 19:27

Emi.stii tu ce stii

diaconta 1

07.03.2011, 19:27

Mamaie Motane mersi

adasev12 1

12.03.2011, 23:53

dia, le-ai mancat tu pe toate 3??? cam multe oua draga ....eu ma ultumesc si cu doua .....dar, in alta ordine de idei, superinteresant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu oua,branza, smantana si cascaval