Rulada si melcisori cu carne tocata

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2014 | 4701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2 pachete foietaj (230 gr)
  • 1 ou
  • sare, piper, oregano, cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada si melcisori cu carne tocata:

Am tocat legumele si impreuna cu carnea tocata le-am pus la foc. Amestecand , am lasat pana legumele au inceput sa se inmoaie , iar carnea si-a schimbat culoarea. Am condimentat cu sare, piper, oregano , cimbru, apoi am adaugat albusul de la ou.

Am desfacut pachetele cu foietaj , si le-am intins putin. Am uns foile cu amestecul de legume cu carne , am rulat apoi am taiat. O foaie care era mai intinsa am taiat-o in 5 bucati , cealalta am taiat-o in 10 bucati astfel facand niste melcisori. Le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei , le-am uns deasupra cu galbenusul de ou , si le-am copt in cuptor 30 min. 

Le-am mancat ca si aperitiv cu masline si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada si melcisori cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu carne