Aperitiv foietaj cu carne

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2017 | 3826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 300 g cotlet de porc ,fara os (feliat)
  • 20 g unt
  • 4 bucati cartofi mici
  • 1 ceapa
  • 4-5 castraveti murati
  • 1 galbenus
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv foietaj cu carne:

Carnea de porc se taie in cubulete mici si se caleste in putin ulei. Se adauga ceapa (se mai lasa cateva minute), se adauga apa si se fierbe 1 ora si 30 minute, dupa care se pune sare si piper si se lasa sa se evapore apa (pentru a se cali putin, in uleiul ramas).

Cartofii se curata de coaja si se fierb 1 ora. Se face un piure din ei, se adauga sare si unt.

Castravetii murati se taie in cubulete mici. Cascavalul se da pe razatoarea mica.

Se intinde putin aluatul de foietaj (dezghetat) si se taie in 12 bucati. Pe fiecare, se pune piure de cartofi, carne, castraveti murati si se unesc colturile. Se ung cu galbenus de ou si se presara cascaval.

Se tin la cuptor 20 minute, foc potrivit (va recomand sa puneti tava cat mai sus, in cuptor, pentru a nu se arde. Aluatul foietaj se umfla mai bine la foc puternic spre mediu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaj cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

08.11.2017, 18:34

Doua bucati iau si eu!

cristina1985 1

08.11.2017, 19:27

Sunt foarte bune la gust,pentru ca are castravete murat (aluatul fiind gras). Au iesit 12 bucati.Multumesc!

Rahela Velicu 1

12.11.2017, 11:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Acordeon