Briose cu branza telemea

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2012 | 4342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte
  • drojdie cat o nuca
  • 1/2 cana zahar
  • 2 galbenusuri
  • coaja dela 1/2 lamaie
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
  • 1oo ml ulei

Umplutura

  • Branza telemea
  • 2 albusuri +1 ou intreg
  • zahar vanilat
  • coaja de la 1/2 lamaie
  • 2-3 lg zahar tos
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza telemea:

-pregatim mai intai maiaua


punem intr-un vas putina faina in mijlocul careia facem o adancitura


-in laptele caldut dizolvam zaharul si drojdia,adaugam amestecul in adancitura din faina


amestecam cu putina faina si lasam sa creasca 10-15 min


-adaugam galbenusurile de ou ,aromele si incepem sa framantam aluatul adaugand faina cat sa iasa un aluat potrivit,adaugam uleiul in mai multe reprize si framantam aluatul pana se desprinde de pe maini


-lasam la loc caldut sa creasca pana -si dubleaza volumul


intindem aluatul in foaie de circa 1/2 cm grosime intindem compozitia de branza telemea ( obtinuta prin framantarea branzei si amestecarea acesteia cu albusurile zaharul vanilat,zaharul si aromele),rulam strans si taiem discuri de 2 cm grosime


-asezam in tava de briose cu hartie de copt si lasam la crescut 30 min


-coacem la temperatura potribita pana se rumenesc


-pudram cu zahar pudra si servim




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

25.03.2012, 19:09

imi plac

ionela2682 1

25.03.2012, 19:51

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:50

cat de bine poate sa arate...........

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv