Aperitiv de fite cu branza Camembert

de Mutulica in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2016 | 907 vizualizari

 

Reteta de mancat macar o data numai de catre cei care stau bine cu fierea. Prefer sa mananc orice macar o data chiar daca vomit pe urma decat sa renunt la o mancare renumita fara sa-i stiu gustul, dar branza Camembert miroase ca sosetele nespalate si instantaneu mi-a sarit nevasta-n cap: ai dat banii pe prostii, d-aia era si la reducere!

 

INGREDIENTE

  • Branza Camembert
  • dulceata de zmeura
  • dulceata de ardei iute
  • paine prajita, calda
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de fite cu branza Camembert:

Pana si specialistii lasa la latitudinea consumatorilor mancatul cojii groase de deasupra(cea mai puturoasa, ba chiar o interzic in anumite cazuri, ca la branza luata de mine. Nu va faceti griji, coaja aia groasa pute ingrozitor, dar nu va omoara si, daca sunteti ca mine, decat sa aruncati ceva scump pe care l-ati platit, mai bine sa rada de voi lumea rea si invidioasa! Puteti sa spuneti ca acea coaja recomandata a fi aruncata are cele mai multe bacterii panaceu universal pentru sanatate, dar e buna doar pentru cei alesi, pe care-i si desteapta!


Dupa ce am dres putoarea cu dulceata de zmeura si dulceata de ardei iute, mirosul persista nealterat si parea sa ma stimuleze sa mananc cat mai repede. Asocierile de dulce, iute si branza grasa puturoasa (cu aroma de mar, asta spun specialistii, insa eu nu am gasit nici macar o urma de coaja, o samanta de mar macar!) fac acest aperitiv surprinzator de gustos.Daca incercati sa mancati cu un cleste agatat de nas, cred ca terminati cutia!


Va doresc pofta buna si nas infundat!


......................................................


Si cand stiu ca bucatarul lui Jacques Yves Cousteau i-a aruncat in Dunare putina lui Radu Anton Roman cu bunatate de branza romaneasca...


Cochon arogant!...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de fite cu branza Camembert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

08.12.2016, 01:01

) Nu-i bai ca miroase . Avem ,, cleme'' de rufe . Combinatia imi place si este tentanta

Mutulica 1

08.12.2016, 06:02

Saru-mana, Miha!

Panacris 1

10.10.2017, 19:29

Foarte bun! Sa vezi ce gustoasa e si pane

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute si paine aburita