Cornuri cu cremvusti

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 1604 vizualizari

 

Un aperitiv usor!!

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 150 gr faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 praf de sare
  • 100 ml apa calduta
  • 10 gr drojdie proaspata
  • 1 lingura de ulei
  • 6 bucati de cremvusti
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu cremvusti:

ALUATUL:


Faina se pune intr-un castron , se pune zaharul si praful se sare se amesteca si se face groapa in mijloc.


Se pune drojdia dizolvata in apa calduta si incepem sa framantam , adaugand apa calduta putin cate putin, la final se pune uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat
Se pune la dospit, acoperit , la caldura vreo 30 min.


Se intinde foaie , se taie patratele si se pune cascaval ras, jumate de cremvusti , se ruleaza , se pune in tava cu hartie de copt si se ung cu ou batut.


Se dau la cuptorul preincalzit(foc potrivit) 20 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu cremvusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

diaconta 1

15.04.2013, 16:45

Diana,nu de fata radeam,de formulare )))))) dar acum a corectat,i-a "desperecheat" ))))

gaby_duceag 1

15.04.2013, 16:47

diaconta
15.04.2013, 14:15

Gaby,poate s-au imperecheat sa mearga la Slanic

)))))))))))))))))))))))

Dea_Dea 1

15.04.2013, 21:21

carcotase mai sunteti de asta imi sunteti dragi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj