Cuib (melc) cu scortisoara

de housy in Dulciuri, 13 Dec 2010 | 2762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat frantuzesc pentru foietaj
  • 10 linguri zahar
  • 3-4 linguri scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib (melc) cu scortisoara:



  • - foietajul se lasa la temperatura camerei

  • - intr-un bol se amesteca zaharul, cu scortisoara si zaharul vanilat

  • - aluatul se desface in foaie

  • - pe toata suprafata se presara zaharul aromatizat

  • - aluatul se face sul subtire

  • - se taie cu un cutit bine ascutit felii pe lungime

  • - intr-o tava pe care s-a pus hartie de copt se aseaza pe rand feliile de aluat date inainte prin zahar cu scortisoara, pe toate partile

  • - se da la cuptorul incins pentru aprox 30 min


De preferat se servesc reci!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib (melc) cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

lilik 1

14.12.2010, 12:08

ce bine arata pana aici se simte mirosul

housy 1

14.12.2010, 13:04

sa imprastiem mirosul de scortisoara in toata tara, si peste hotare chiar..!!!! sa se simta ca vin sarbatorile!!

tanyapatap 1

14.12.2010, 18:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Jaffa