Cuib (melc) cu scortisoara

de housy in Dulciuri, 13 Dec 2010 | 5833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat frantuzesc pentru foietaj
  • 10 linguri zahar
  • 3-4 linguri scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib (melc) cu scortisoara:

 

  • - foietajul se lasa la temperatura camerei
  • - intr-un bol se amesteca zaharul, cu scortisoara si zaharul vanilat
  • - aluatul se desface in foaie
  • - pe toata suprafata se presara zaharul aromatizat
  • - aluatul se face sul subtire
  • - se taie cu un cutit bine ascutit felii pe lungime
  • - intr-o tava pe care s-a pus hartie de copt se aseaza pe rand feliile de aluat date inainte prin zahar cu scortisoara, pe toate partile
  • - se da la cuptorul incins pentru aprox 30 min

                                          De preferat se servesc reci!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib (melc) cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

lilik 1

14.12.2010, 12:08

ce bine arata pana aici se simte mirosul

housy 1

14.12.2010, 13:04

sa imprastiem mirosul de scortisoara in toata tara, si peste hotare chiar..!!!! sa se simta ca vin sarbatorile!!

tanyapatap 1

14.12.2010, 18:36

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec simplu