Cuibusor de pasarele a la Ludmila

de Bucataras in Spaghete, 30 Apr 2009 | 8816 vizualizari

 

Ludmila ne-a rasfatat cu retete deosebite. Ma puteti contrazice?

 

INGREDIENTE

  • -    500gr pipote de pasare
  • -    200gr ciuperci proaspete(champignon)
  • -    2 cepe (medii)
  • -    1 morcov
  • -    100ml lapte
  • -    4 linguri de ulei
  • -    400gr spaghetti
  • -    50 gr unt
  • -    200 gr cascaval(tare)
  • -    Sare si condimente dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuibusor de pasarele a la Ludmila:

Prepararea se poate imparti in 2 etape. In prima etapa – pipotele de pasare le spalam si le curatam. Morcovul il dam prin razatoare ,ceapa o taiem in semiluna si impreuna cu ciupercile taiate le prajim in ulei,cu capacul pus cam 7-9 min.

Dupa ce am prajit legumele,adaugam pipotele,laptele,sarea si condimentele, si lasam la foc mic cam 40-45 min(cu capacul pus ca sa se inabuse pipotele sis a devina moi.
Separat fierbem spaghetele in 2 litri de apa cu 2 ling sare, cand sunt gata le strecuram de apa si adaugam untul:
In etapa a 2, finalizam cuibusoarele. Deci spaghetele le aranjam in in forma de cuib, 4 sau mai multe intr-o tigaie adanca.

In mijlocul acestora punem pipotele inabusite cu legumele,deasupra radem cascavalul.
In cuptorul preincalzit punem cuibusoarele cam 10-15 min la t de 170-180grade

Mancarica este gata , ea se serveste cu rosii proaspete si ardei…

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuibusor de pasarele a la Ludmila" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasticcio con carne