Cuibusor de pasarele a la Ludmila

de Bucataras in Spaghete, 30 Apr 2009 | 6141 vizualizari

 

Ludmila ne-a rasfatat cu retete deosebite. Ma puteti contrazice?

 

INGREDIENTE

  • -    500gr pipote de pasare
  • -    200gr ciuperci proaspete(champignon)
  • -    2 cepe (medii)
  • -    1 morcov
  • -    100ml lapte
  • -    4 linguri de ulei
  • -    400gr spaghetti
  • -    50 gr unt
  • -    200 gr cascaval(tare)
  • -    Sare si condimente dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuibusor de pasarele a la Ludmila:

Prepararea se poate imparti in 2 etape. In prima etapa – pipotele de pasare le spalam si le curatam. Morcovul il dam prin razatoare ,ceapa o taiem in semiluna si impreuna cu ciupercile taiate le prajim in ulei,cu capacul pus cam 7-9 min.


Dupa ce am prajit legumele,adaugam pipotele,laptele,sarea si condimentele, si lasam la foc mic cam 40-45 min(cu capacul pus ca sa se inabuse pipotele sis a devina moi.

Separat fierbem spaghetele in 2 litri de apa cu 2 ling sare, cand sunt gata le strecuram de apa si adaugam untul:

In etapa a 2, finalizam cuibusoarele. Deci spaghetele le aranjam in in forma de cuib, 4 sau mai multe intr-o tigaie adanca.


In mijlocul acestora punem pipotele inabusite cu legumele,deasupra radem cascavalul.

In cuptorul preincalzit punem cuibusoarele cam 10-15 min la t de 170-180grade


Mancarica este gata , ea se serveste cu rosii proaspete si ardei…


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuibusor de pasarele a la Ludmila" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 16:27

minunate...trebuie neaparat sa incerc si eu

fluturas 1

03.11.2009, 11:58

interesante si apetisante...trebuie incercate!

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu crema de spanac si sunca afumata