Spaghete cu sos á la Mădă

de miealex in Spaghete, 11 Apr 2009 | 8805 vizualizari

 

Prietenul nostru Alex propune astazi o reteta a sotiei sale, de spaghete cu sos a la Mădă.

 

INGREDIENTE

  • * 1 pachet de spaghete
  • * 1 cutie de pulpa de rosii
  • * 4 carnaciori oltenesti
  • * 1 ceapa
  • * 1/2 lingurita chili pepper
  • * 1/2 lingurita oregano
  • * 1/2 lingurita cimbru
  • * 1 lingurita delicat
  • * 1/2 lingurita boia dulce
  • * 2 foi de dafin
  • * 2 linguri ulei
  • * 375 ml apa
  • * sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos á la Mădă:

Sosul


Se caleste pret de 1 minut ceapa. Apoi se taie carnaciorii feliute, se pun peste ceapa si se lasa pana se rumenesc. Dupa aceea se adauga condimentele si apa.


Se amesteca si se lasa sa fiarba pana ce scade apa si sosul are consistenta dorita. Se amesteca din cand in cand, pentru a nu se prinde compozitia de tigaie.



Spaghetele


Intr-o oala se pune apa la fiert in care se presara 1 lingurita de sare. Se lasa sa dea in clocot dupa care se pun spaghetele (intregi sau rupte, fiecare dupa cum prefera). Cand au fiert se strecoara si se trec prin apa rece pentru a se dezlipi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos á la Mădă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (10)

liana_geicu 1

03.12.2009, 10:23

desi nu ma dau in vant dupa spaghete, parca as manca si eu ...

elena1988 1

02.02.2011, 17:31

Ubulika 1

02.12.2011, 19:33

iau si berea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu bacon si sos de rosii