Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon

de angelicatesse in Spaghete, 22 Oct 2015 | 1793 vizualizari

 

Aceasta este o reteta de paste ata rapida, cat si cu un gust elaborat si delicios.
Nu are nevoie de mai mult de patru ingrediente, dar este o reteta spectaculoasa, ideala pentru o cina servita intr-o companie placuta, neaparat cu un pahar de vin alb! :)

 

INGREDIENTE

  • 250gr paste tip tagliatelle cu ou
  • 175gr branza cu mucegai albastru
  • 200ml smantana lichida 30%grasime
  • 150 gr bacon feliat
  • sare, piper dupa gust
  • ornamente:cepsoara, brocoli, patrunjel, etc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.


Intre timp, smantana se incalzeste, pana atinge punctul de fierbere.


Se pune in ea branza cu mucegai, se adauga sare si piper dupa gust, si se mai lasa putin la fiert pana se topeste branza, apoi se amesteca cu focul stins, pana cand se dizolva complet.


Se prajeste baconul feliat, intr-o tigaie, fara ulei.


Dupa ce este prajit, se pune pe o farfurie, cu un servet, pentru a absorbi grasimea lasata.


Se strecoara pastele, se pun intr-o cratita, se adauga sosul de branza si baconul.


Se aseaza pe farfurii, si se ornamenteaza dupa preferinta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Spaghete integrale cu legume si ton