Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon

de angelicatesse in Spaghete, 22 Oct 2015 | 812 vizualizari

 

Aceasta este o reteta de paste ata rapida, cat si cu un gust elaborat si delicios.
Nu are nevoie de mai mult de patru ingrediente, dar este o reteta spectaculoasa, ideala pentru o cina servita intr-o companie placuta, neaparat cu un pahar de vin alb! :)

 

INGREDIENTE

  • 250gr paste tip tagliatelle cu ou
  • 175gr branza cu mucegai albastru
  • 200ml smantana lichida 30%grasime
  • 150 gr bacon feliat
  • sare, piper dupa gust
  • ornamente:cepsoara, brocoli, patrunjel, etc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp, smantana se incalzeste, pana atinge punctul de fierbere.

Se pune in ea branza cu mucegai, se adauga sare si piper dupa gust, si se mai lasa putin la fiert pana se topeste branza, apoi se amesteca cu focul stins, pana cand se dizolva complet.

Se prajeste baconul feliat, intr-o tigaie, fara ulei.

Dupa ce este prajit, se pune pe o farfurie, cu un servet, pentru a absorbi grasimea lasata.

Se strecoara pastele, se pun intr-o cratita, se adauga sosul de branza si baconul.

Se aseaza pe farfurii, si se ornamenteaza dupa preferinta.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon-0
Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon-1

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec glazurat cu citrice

de Rux 9

Chec glazurat cu...

ieri la 23:23

Supa cu tortellini si fasole verde

Supa cu...

ieri la 22:41

Prajitura Adelina

de mena29 3

Prajitura Adelina

ieri la 22:05