Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon

de angelicatesse in Spaghete, 22 Oct 2015 | 1130 vizualizari

 

Aceasta este o reteta de paste ata rapida, cat si cu un gust elaborat si delicios.
Nu are nevoie de mai mult de patru ingrediente, dar este o reteta spectaculoasa, ideala pentru o cina servita intr-o companie placuta, neaparat cu un pahar de vin alb! :)

 

INGREDIENTE

  • 250gr paste tip tagliatelle cu ou
  • 175gr branza cu mucegai albastru
  • 200ml smantana lichida 30%grasime
  • 150 gr bacon feliat
  • sare, piper dupa gust
  • ornamente:cepsoara, brocoli, patrunjel, etc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.


Intre timp, smantana se incalzeste, pana atinge punctul de fierbere.


Se pune in ea branza cu mucegai, se adauga sare si piper dupa gust, si se mai lasa putin la fiert pana se topeste branza, apoi se amesteca cu focul stins, pana cand se dizolva complet.


Se prajeste baconul feliat, intr-o tigaie, fara ulei.


Dupa ce este prajit, se pune pe o farfurie, cu un servet, pentru a absorbi grasimea lasata.


Se strecoara pastele, se pun intr-o cratita, se adauga sosul de branza si baconul.


Se aseaza pe farfurii, si se ornamenteaza dupa preferinta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton si capere