Culori in farfurie

de naomy in Mancaruri de legume, 27 Iul 2011 | 4171 vizualizari

 

Cand eram mica nu as fi mancat asa ceva pt nimic din lume,:) .., saraca mama :)dar azi am ales o varietate de legume si am adaugat si orezul deoarece este pe placul familiei.este ceva asemanator cu ce faceam mama doar ca mama ai spune ghiveci:)

 

INGREDIENTE

  • o canuta de orez(o ceasca de cafea )
  • 2-3 rosii
  • 2 cepe
  • o jumatate  dovlecel
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 cartofi
  • 1 gogosar rosu
  • 2-3 frunze busuioc
  • un fir cimbru
  • o foaie dafin (mica
  • 5 boabe de piper
  • o lingura vegeta
  • sare dupa gust
  • 60 mil ulei de porumb
  • 1-2 cani apa

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Culori in farfurie:

Se spala legumele bine si se toaca ,eu le-am facut la robot .

Punem la incins uleiul intr-o cratita potrivita si cand este cald punem  la calit  ceapa, morcovul si gogosarul apoi turnam apa si adaugam  orezul, condimentele si mirodenile .

Cand este pe jumatate fiert orezul punem si dovlecelul ,cartofii si rosiile care vin taiate felii mai grose si se mai lasa cateva minute apoi se serveste  cald sau rece ,dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Culori in farfurie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

horia 1

29.07.2011, 15:02

mancarea mea favorita.

horia 1

29.07.2011, 15:02

felicitari !

adry88 1

09.08.2011, 12:19

foarte frumos si bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole teci