Cum pastram tartufo?

de Bya Ralu in Conserve, 16 Aug 2015 | 2029 vizualizari

 

Tartufo-Trufa arata ca un tubercul, creste in pamant si se recolteaza cu ajutorul cainilor dresati. Poate fi alb sau negru.
Are o aroma particulara si se gaseste mai greu, cel alb este foarte scump.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 bucatele tartufo proaspat
  • orez
  • 1 borcan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum pastram tartufo?:

Borcanul se spala foarte bine si se lasa sa se usuce.


Bucatiile se curata foarte bine si se lasa sa se usuce.


Se pot pune in bucati de hartie, intr-un borcan, dar trebuie verificat mereu ca hartia sa fie uscata.


Se pot de altfel si congela in bucati de hartie.


Eu am folosit alta metoda, in borcanul uscat punem orez, iar bucatile de tartufo le punem printre orez, inchide bine capacul si il tinem in frigider.


Cand avem nevoie scoatem cate o bucatica si lasam borcanul in continuare la rece.


Se da pe razatoare, se foloseste la paste, carne, risotto, oua, pentru prepararea sosurilor.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cum pastram tartufo?" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

roxana_simona 1

20.08.2015, 21:04

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:56

Bya Ralu 1

02.09.2015, 15:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti cu ceapa